Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 20 gramų česnakų (laiškiniai, susmulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 20 gramų petražolių (smulkintos)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų pieno (liesas, tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti prieskonines žoleles, sūrį, druską bei pipirus ir iš gautos masės suformuoti rutuliukus.
Sūrio rutuliukus įvynioti į su prieskoniais išminkytą faršą, suformuoti rutulius ir apvolioti avižiniuose dribsniuose.
Dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 20 gramų česnakų (laiškiniai, susmulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 20 gramų petražolių (smulkintos)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų pieno (liesas, tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti prieskonines žoleles, sūrį, druską bei pipirus ir iš gautos masės suformuoti rutuliukus.
Sūrio rutuliukus įvynioti į su prieskoniais išminkytą faršą, suformuoti rutulius ir apvolioti avižiniuose dribsniuose.
Dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą