Žuvį pabarstome druska, pipirais ir Santa Marijos prieskoniais. Palaikome bent 15-20 min. , kad šiek pasimarinuotų. Išplakame kiaušinį, plakinyje pamirkome žuvį, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Valgome su virtais ryžiais. Aš pabandžiau uždėti sūrio, bet manau, kad jis nebūtinas nes žuvis pakankamai riebi.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Santa Maria, žuvies)
3 vienetai žuvies (Skorpionžuvė, gabalai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį pabarstome druska, pipirais ir Santa Marijos prieskoniais. Palaikome bent 15-20 min. , kad šiek pasimarinuotų. Išplakame kiaušinį, plakinyje pamirkome žuvį, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Valgome su virtais ryžiais. Aš pabandžiau uždėti sūrio, bet manau, kad jis nebūtinas nes žuvis pakankamai riebi.