INGREDIENTAI:
- 4 vienetai apelsinų (švieži)
- 1 valgomasis šaukštas čiobrelių (šviežias, smulkintas)
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
- 5 vienetai laurų lapų (lapai)
- 4 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nedideliais gabalėliais supjaustyti mėsą.
Apelsinus nulupti skutikliu ir supjaustyti kubeliais, supjaustyti žiedais svogūnus.
Į dubenį su mėsa dedam pjaustytus apelsinus, svogūną, čiobrelius, lauro lapus, druską. Viską išmaišyti ir palaikyti per nakt.
Kepti grilyje arba orkaitėje.
Skanaus
Autorius: Miglė
REKLAMA