Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1250 gramų kvietinių miltų
  • 500 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų grietinės
  • 1.5 kilogramo kiaulienos ((šoninė))
  • šiek tiek druskos
  • 5 vienetai svogūnų
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1250 gramų kvietinių miltų
  • 500 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų grietinės
  • 1.5 kilogramo kiaulienos ((šoninė))
  • šiek tiek druskos
  • 5 vienetai svogūnų
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį sutarkuokite sviestą, supilkite persijotus miltus ir tol trupinkit sviestą maišydami su miltais, kol gausis smulkūs trupinėliai. Vėliau po truputį dėkite grietinę ir įmuškite kiaušinius bei įberkite druskos. Viską gerai sumaišykite, įdėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų. Ruošiame įdarą. Kiaulieną kiek galima smulkiau supjaustykit, arba permalkite mesmalę per stambų sėtelį. Įmaišykit susmulkintą kvadratėliais svogūną, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Tešlą padalinkit į nedidelius gabalėlius, iškočiokite 3-4 mm storumo apskritimus. Į tešlos apskritimą įdėkite šaukštą mėsos įdaro ir pirštais užspauskite,o po to užsukite kasite kraštus. Ant skardos patieskite kepimo popierių, ant jo sudėkite kibinus, patepkite kiaušiniu. Kepkite 200°C temp. orkaitėje apie 50 min.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų