Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (marinatui)
  • 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
  • 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
  • 0.5 kilogramo kiaulės nugarinės (ar sprandinė)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis ir apie tris valandas marinuokite mėsą. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.

Autorius: Saulė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (marinatui)
  • 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
  • 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
  • 0.5 kilogramo kiaulės nugarinės (ar sprandinė)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis ir apie tris valandas marinuokite mėsą. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.

Autorius: Saulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų