Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.21 12:33 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (marinatui)
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
- 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 0.5 kilogramo kiaulės nugarinės (ar sprandinė)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis ir apie tris valandas marinuokite mėsą. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (marinatui)
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
- 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 0.5 kilogramo kiaulės nugarinės (ar sprandinė)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis ir apie tris valandas marinuokite mėsą. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą