Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2/5 stiklinės cukraus pudros
  • 1/4 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
  • 1 stiklinė vyšnių (trintos su cukrumi)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai pieno
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi.
    Įmaišykite 4 šaukštus minkšto sviesto, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
    Tešlą padėkite 30 min. į šaldytuvą.
    Po 30 min. iškočiokite tešlą, išpjaukite širdies formą ir dėkite ją ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Iš likusios tešlos nupinkite ilgą pynę ir ją užklijuokite ant širdies formos blyno kraštų.
    Į vidurį sudėkite su cukrumi trintas vyšnias (be kauliukų) arba vyšnių uogienę bei pekano riešutus.
    Kepkite apie 20-25 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Glaistui sumaišykite 1 šaukštą sviesto su cukraus pudra, vanilės ekstraktu bei pienu ir gauta mase apšlakstykite iškepusią tartą.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2/5 stiklinės cukraus pudros
  • 1/4 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
  • 1 stiklinė vyšnių (trintos su cukrumi)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai pieno
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi.
    Įmaišykite 4 šaukštus minkšto sviesto, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
    Tešlą padėkite 30 min. į šaldytuvą.
    Po 30 min. iškočiokite tešlą, išpjaukite širdies formą ir dėkite ją ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Iš likusios tešlos nupinkite ilgą pynę ir ją užklijuokite ant širdies formos blyno kraštų.
    Į vidurį sudėkite su cukrumi trintas vyšnias (be kauliukų) arba vyšnių uogienę bei pekano riešutus.
    Kepkite apie 20-25 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Glaistui sumaišykite 1 šaukštą sviesto su cukraus pudra, vanilės ekstraktu bei pienu ir gauta mase apšlakstykite iškepusią tartą.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų