Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 5 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos
- 100 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 10 gramų citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Citrinos rūgštis sumaišoma su susmulkintais svogūnais, gvazdikėliais bei pomidorų padažu.
Kiauliena supjaustoma keturkampiais 40—50 g gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama pasiruoštame marinate apie 12 val.
Vėliau kiauliena veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje.
Tiekiama su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 5 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos
- 100 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 10 gramų citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Citrinos rūgštis sumaišoma su susmulkintais svogūnais, gvazdikėliais bei pomidorų padažu.
Kiauliena supjaustoma keturkampiais 40—50 g gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama pasiruoštame marinate apie 12 val.
Vėliau kiauliena veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje.
Tiekiama su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą