Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bruknių
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas silkių
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti. Vieną obuolį sumalti blenderyje su bruknėmis. Į šią masę įdėti grietinės, 1 šaukštelį cukraus, 1 šaukštą citrinos sulčių ir suplakti. Masę atšaldyti.
Svogūną ir kitą obuolį smulkiai supjaustyti. Svogūną užmarinuoti cukraus ir citrinos sulčių mišinyje (1 šaukštelis cukraus ir 1 šaukštas citrinos sulčių).
Silkę supjaustyti šiaudeliais.
Į mažus indelius sudėti silkės gabaliukus, obuolius su svogūnais. Ant viršaus užpilti obuolių - bruknių masę, papuošti žalumynais, uogomis.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bruknių
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas silkių
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti. Vieną obuolį sumalti blenderyje su bruknėmis. Į šią masę įdėti grietinės, 1 šaukštelį cukraus, 1 šaukštą citrinos sulčių ir suplakti. Masę atšaldyti.
Svogūną ir kitą obuolį smulkiai supjaustyti. Svogūną užmarinuoti cukraus ir citrinos sulčių mišinyje (1 šaukštelis cukraus ir 1 šaukštas citrinos sulčių).
Silkę supjaustyti šiaudeliais.
Į mažus indelius sudėti silkės gabaliukus, obuolius su svogūnais. Ant viršaus užpilti obuolių - bruknių masę, papuošti žalumynais, uogomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą