Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 galva svogūnų
  • 6 vienetai burokėlių (nedideli, virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 1 skardinė silkių (marinuota su lašiša)
  • 2 saujos saulėgrąžų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 galva svogūnų
  • 6 vienetai burokėlių (nedideli, virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 1 skardinė silkių (marinuota su lašiša)
  • 2 saujos saulėgrąžų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius sutarkuoti ir išspausti sultys. Svogūną supjaustyti kubeliais ir sudėti į burokėlius, suberti saulėgrąžas, pagardinti majonezų. sluoksniuojame tortą: dedame burokelių masės, silkės, burokėlių masės. Tortą apibarstome saulėgrąžomis.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų