Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų silkių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • 6 vienetai burokėlių (nedideli, virti)
  • šiek tiek majonezo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų silkių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • 6 vienetai burokėlių (nedideli, virti)
  • šiek tiek majonezo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų