Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 200 gramų paprikų (geltona ir raudona)
  • 0.5 vieneto salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų silkių
  • 200 gramų žiedinių kopūstų
  • 1 vienetas cukinijos (jauna)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 200 gramų paprikų (geltona ir raudona)
  • 0.5 vieneto salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų silkių
  • 200 gramų žiedinių kopūstų
  • 1 vienetas cukinijos (jauna)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržovės nuplauti ir supjaustyti stambiais gabaliukais (baklažanus prieš ruošiant, pamirkyti 10 minučių pasūdytame vandenyje) ir sudėti į įkaitintą alyvuogių aliejų kepti. Pagardinti prieskoniais (išskyrus sezamo sėklas).

    Atskiroje keptuvėje pakepinti silkės gabaliukus (4 - 6 min.) ir sudėti juos į jau paruoštas daržoves.

    Patiekiant, užbarstyti sezamo sėklų.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų