Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų silkių (file)
  • 300 gramų burokėlių (virti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 1 stiklinė acto
  • 3 vienetai raugintų agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų silkių (file)
  • 300 gramų burokėlių (virti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 1 stiklinė acto
  • 3 vienetai raugintų agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustyti gabaliukais, svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Viską užpilti actu, pagardinti pipirais ir marinuoti bent kelias valandas.
  2. Actą nusunkti ir salotinės dugną iškloti silke bei svogūnais.
  3. Ant silkės gražiai dėti sluoksnį supjaustytų kiaušinių, tepti ploną sluoksnį majonezo,tolygiu sluoksniu sudėti kubeliais pjaustytus agurkus, o ant viršaus dėti stambiai tarkuotus burokus, sumaišytus su majonezu ir trupučiu aliejaus.


    Skanaus!

Autorius: Aldona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų