Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos (filė)
  • 250 gramų vištos filė (ar kitokia paukštiena)
  • 2 valgomieji šaukštai ledukų (smulkinti)
  • 100 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • 350 gramų tešlos (koldūnams)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stambia trintuve sutarkuojame didelį svogūną.
    Imame po 250 g bet kokios paukštienos (gali būti ir sumedžiotas laukinis paukštis) bei kiaulienos filė, supjaustome plonais gabalėliais ir sumaišome su susmulkinta šonine, svogūnu, pipirais, gvazdikėliais bei druska.
    Į pasigamintą įdarą suberiame susmulkintus ledukus ir įdarome iškočiotos tešlos blynelius.
    Suformuotus koldūnus išverdame pasūdytame, verdančiame vandenyje ir iškart patiekiame.
    Patiekti galima su mėsos sultiniu arba sviesto, citrinų sulčių ir pomidorų tyrės padažu.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos (filė)
  • 250 gramų vištos filė (ar kitokia paukštiena)
  • 2 valgomieji šaukštai ledukų (smulkinti)
  • 100 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • 350 gramų tešlos (koldūnams)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stambia trintuve sutarkuojame didelį svogūną.
    Imame po 250 g bet kokios paukštienos (gali būti ir sumedžiotas laukinis paukštis) bei kiaulienos filė, supjaustome plonais gabalėliais ir sumaišome su susmulkinta šonine, svogūnu, pipirais, gvazdikėliais bei druska.
    Į pasigamintą įdarą suberiame susmulkintus ledukus ir įdarome iškočiotos tešlos blynelius.
    Suformuotus koldūnus išverdame pasūdytame, verdančiame vandenyje ir iškart patiekiame.
    Patiekti galima su mėsos sultiniu arba sviesto, citrinų sulčių ir pomidorų tyrės padažu.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų