Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės abrikosų (džiovinti)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 0.5 stiklinės slyvų (džiovintos)
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- 0.5 stiklinės razinų
- 1 stiklinė riešutų
- 15 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su druska ir cukrumi, sudėti minkštą sviestą ir grietinę. Išminkyti tešlą.
Iškočioti tešlą 1 mm storio, supjaustyti stačiakampiais 5x10 cm.
Riešutus ir vaisius sumalti, sumaišyti su cukraus pudra.
Dėti įdarą ant tešlos stačiakampių, susukti.
Kepti sausainius 170 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Atvėsinti.
Šokoladą ištirpinti ir jame mirkyti sausainių galus.
Palaukti, kol šokoladas išdžius ir tada valgyti.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės abrikosų (džiovinti)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 0.5 stiklinės slyvų (džiovintos)
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- 0.5 stiklinės razinų
- 1 stiklinė riešutų
- 15 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su druska ir cukrumi, sudėti minkštą sviestą ir grietinę. Išminkyti tešlą.
Iškočioti tešlą 1 mm storio, supjaustyti stačiakampiais 5x10 cm.
Riešutus ir vaisius sumalti, sumaišyti su cukraus pudra.
Dėti įdarą ant tešlos stačiakampių, susukti.
Kepti sausainius 170 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Atvėsinti.
Šokoladą ištirpinti ir jame mirkyti sausainių galus.
Palaukti, kol šokoladas išdžius ir tada valgyti.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą