Kalendorius
Rugsėjo 18 d., ketvirtadienis
Vilnius +18°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
18
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Dvikovos
Tenisas
Ledo Ritulys
Vandens Sportas
Auto Moto
Kitos sporto šakos
Eurolyga
LKL
NBA
Eurobasket 2025
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
SVEIKATOS DNR
Kažkas Naujo
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
Kita
Kalendorius
TV programa
Pensijos
Orai
Horoskopai
Reklama
Karjera
Vardadieniai
Logotipai
Nedarbo dienos
PRADŽIA
Mano naujienos
Eurobasket 2025
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Podkastai
GalvOK
Pensijos
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Kalendorius
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Kepsniai, antrieji
>
Kepsniai, antrieji
Receptas. Šašlykai
2022-02-14 23:58
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-02-14 23:58
INGREDIENTAI:
šiek tiek
juodųjų pipirų
šiek tiek
laurų lapų (lapai (nebūtini))
5 vienetai
svogūnų
2 kilogramai
kiaulės prandinės
šiek tiek
druskos
šiek tiek
aliejaus
šiek tiek
prieskonių (šašlykams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustome gabaliukais, nereikia nei per daug dideliais, ilgai kepa ir sunkiai iškepa, nei per mažais, sudega.
Supjaustome svogūnus griežinėliais, išspaudžiame citrinų sultis, įdedame pipiriukus, lauro lapelius ir supilame aliejų. Viską sumaišome ir paliekama kelioms valandoms pastovėti.
Druską sudedame likus kokiam pusvalandukui iki šašlykų kepimo, taip mėsa neišsausėja ir būna laaaaabai skani ir sultinga.
Šašlykai buvo laaaaaabai skanūs!!! Valgėme su ryžiais, daržovėmis ir aišku, kaip be pomidorų padažo :)
Skanaus! :)
Autorius:
Auksė
INGREDIENTAI:
šiek tiek
juodųjų pipirų
šiek tiek
laurų lapų (lapai (nebūtini))
5 vienetai
svogūnų
2 kilogramai
kiaulės prandinės
šiek tiek
druskos
šiek tiek
aliejaus
šiek tiek
prieskonių (šašlykams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustome gabaliukais, nereikia nei per daug dideliais, ilgai kepa ir sunkiai iškepa, nei per mažais, sudega.
Supjaustome svogūnus griežinėliais, išspaudžiame citrinų sultis, įdedame pipiriukus, lauro lapelius ir supilame aliejų. Viską sumaišome ir paliekama kelioms valandoms pastovėti.
Druską sudedame likus kokiam pusvalandukui iki šašlykų kepimo, taip mėsa neišsausėja ir būna laaaaabai skani ir sultinga.
Šašlykai buvo laaaaaabai skanūs!!! Valgėme su ryžiais, daržovėmis ir aišku, kaip be pomidorų padažo :)
Skanaus! :)
Autorius:
Auksė
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
REKLAMA
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Eurobasket 2025
Bosnių strategas rėžė neatvykusiems į rinktinę: bailiai ir padugnės
(7)
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų