Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (amulkinti)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas lydekų (didoka)
  • 3 vienetai batono (piene mirkytos riekės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų žuvies (bet kokia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydeką išdarinėti nenupjaunant galvos ir nulupti odą. Iš mėsos išrinkti ašakas. Iš kitos žuvies irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną mirkytą ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti. Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus ir pašauti į orkaitę apie 90 min. Kepti maždaug 170 laipsnių orkaitėje. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (amulkinti)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas lydekų (didoka)
  • 3 vienetai batono (piene mirkytos riekės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų žuvies (bet kokia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydeką išdarinėti nenupjaunant galvos ir nulupti odą. Iš mėsos išrinkti ašakas. Iš kitos žuvies irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną mirkytą ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti. Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus ir pašauti į orkaitę apie 90 min. Kepti maždaug 170 laipsnių orkaitėje. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų