REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 gabalai silkių ( filė)
  • 2 litrai pasukų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 gabalai silkių ( filė)
  • 2 litrai pasukų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurką supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
  2. Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
  3. Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti pasukomis. Gerai išmaišius paragauti ir jei reikia įdėti druskos pagal skonį.

    Skanaus.

    P.S. Kadangi silkė būna sūrokai tad gali nereikėti iš viso dėti druskos.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų