Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus pudros
- 2 vienetai svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1/3 arbatinio šaukštelio čili pipirų (pipirai)
- 800 gramų vištienos skrandukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų skrandukus gerai nuplauti, nulupti geltoną plėvelę. Išvirti (apie valandą ant silpnos ugnies). Baigiant virti pasūdyti.
Išvirtus, ataušusius skrandukus supjaustyti gabaliukais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Viską sudėti į salotinę, suberti cukraus pudrą ir išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį suberti čili pipirus, minutę pakaitinti ir supilti ant skrandukų su svogūnais. Tada supilti sojos padažą ir actą.
Atšaldyti salotas šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus pudros
- 2 vienetai svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1/3 arbatinio šaukštelio čili pipirų (pipirai)
- 800 gramų vištienos skrandukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų skrandukus gerai nuplauti, nulupti geltoną plėvelę. Išvirti (apie valandą ant silpnos ugnies). Baigiant virti pasūdyti.
Išvirtus, ataušusius skrandukus supjaustyti gabaliukais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Viską sudėti į salotinę, suberti cukraus pudrą ir išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį suberti čili pipirus, minutę pakaitinti ir supilti ant skrandukų su svogūnais. Tada supilti sojos padažą ir actą.
Atšaldyti salotas šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą