Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek krapų
- 10 vienetų ridikėlių
- 1 sauja salotų
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek prieskonių (salotoms)
- 6 vienetai šparagų
- 50 gramų sūris (feta)
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagus dėkite į verdant į vandenį ir virkite apie 7-10 minučių. Nusausinkite ir susmulkinkite.
Į lėkštę sudėkite salotų lapus, agurko griežinėlius, ridikėlių griežinėlius, šparagus. Ant viršaus suberkite sukapotus ar sutarkuotus kiaušinius, susmulkintą sūrį, žalumynus, prieskonius. Salotoms pagardinti tnka majonezas arba alyvuogių aliejus.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek krapų
- 10 vienetų ridikėlių
- 1 sauja salotų
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek prieskonių (salotoms)
- 6 vienetai šparagų
- 50 gramų sūris (feta)
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagus dėkite į verdant į vandenį ir virkite apie 7-10 minučių. Nusausinkite ir susmulkinkite.
Į lėkštę sudėkite salotų lapus, agurko griežinėlius, ridikėlių griežinėlius, šparagus. Ant viršaus suberkite sukapotus ar sutarkuotus kiaušinius, susmulkintą sūrį, žalumynus, prieskonius. Salotoms pagardinti tnka majonezas arba alyvuogių aliejus.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą