Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų feta sūrio
  • 1 gūželė pekino kopūstų
  • 1 skardinė konservuotų pupelių
  • 200 gramų paprikų (raudona ir žalia)
  • 1 pundelis krapų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas balzaminis actas
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų feta sūrio
  • 1 gūželė pekino kopūstų
  • 1 skardinė konservuotų pupelių
  • 200 gramų paprikų (raudona ir žalia)
  • 1 pundelis krapų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas balzaminis actas
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį sulaužyti iki stambių trupinių.
  2. Salotų lapus supjaustyti nedideliais gabaleliais. Paprikas supjaustyti kubeliais. Nuo pupelių nupilti vandenį. Krapus supjaustyti smulkiai.
  3. Sumaišyti salotas, paprikas, pupeles bei krapus. Sudėti sūrį ir gerai išmaišyti.
  4. Užpilui sumaišyti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, druską, pipirus ir užpilti juo salotas.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų