INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   agurkų (marinuoti) 
-   3 vienetai   bulvių (virtos) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
-   2 vienetai   morkų (virtos) 
-   šiek tiek   pomidorų pastos (vyšniniai (papuošimui)) 
-   šiek tiek   ridikėlių (baltieji (papuošimui)) 
-   2 vienetai   kiaušinių (kietai vriti) 
-   200 gramų   tunų (konservuotas) 
-   šiek tiek   majonezo 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   svogūnų laiškų (smulkinti (papuošimui)) 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Viename dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, kubeliais susmulkintas morkas, bulves, agurką bei kietai virtus kiaušinius su majonezu druska ir pipirais.
 Gautą masę ratu dėkite į lėkštę ir suformuokite vainiką.
 Viską aptepkite majonezu, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais, papuoškite plonomis baltojo ridiko juostelėmis bei vyšninių pomidorų puselėmis.
 Skanaus.
   Autorius: Agnė 
     REKLAMA