Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 vieneto konservuotų žirnelių
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų žuvies (karšto rūkymo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustyti plonais žiedais, pomidorus - skiltelėmis, žuvį - juostelėmis.
    Viską sumaišyti su žirneliais ir aliejumi.
    Salotos turėtų nusistovėti šiek tiek, tada bus skanesnės.

Autorius: Oksana

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 vieneto konservuotų žirnelių
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų žuvies (karšto rūkymo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustyti plonais žiedais, pomidorus - skiltelėmis, žuvį - juostelėmis.
    Viską sumaišyti su žirneliais ir aliejumi.
    Salotos turėtų nusistovėti šiek tiek, tada bus skanesnės.

Autorius: Oksana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų