Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas salierų (lapkočiai)
  • 1 sauja saulėgrąžų (lukštentos)
  • šiek tiek majonezo
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje.
    Lapkočius supjaustykite įstrižais griežinėliais, obuolius šiaudeliais ir sumaišykite su majonezu. Salotas sudėkite į lėkštę. Apibarstykite saulėgrąžomis.

    Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite trintą česnaka, druską, pipirus, truputį majonezo, smulkintus krapus. Išmaišykite.

    Rankas suvilgykite aliejuje, formuokite iš varškės masės rutuliukus ir dėkite ant salotų. Viršų pabarstykite smulkintais krapais ir saulėgrąžomis.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas salierų (lapkočiai)
  • 1 sauja saulėgrąžų (lukštentos)
  • šiek tiek majonezo
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje.
    Lapkočius supjaustykite įstrižais griežinėliais, obuolius šiaudeliais ir sumaišykite su majonezu. Salotas sudėkite į lėkštę. Apibarstykite saulėgrąžomis.

    Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite trintą česnaka, druską, pipirus, truputį majonezo, smulkintus krapus. Išmaišykite.

    Rankas suvilgykite aliejuje, formuokite iš varškės masės rutuliukus ir dėkite ant salotų. Viršų pabarstykite smulkintais krapais ir saulėgrąžomis.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų