INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   krapų (smulkinti) 
-   2 vienetai   obuolių 
-   1 vienetas   salierų (lapkočiai) 
-   1 sauja   saulėgrąžų (lukštentos) 
-   šiek tiek   majonezo 
-   400 gramų   varškės 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje.
 Lapkočius supjaustykite įstrižais griežinėliais, obuolius šiaudeliais ir sumaišykite su majonezu. Salotas sudėkite į lėkštę. Apibarstykite saulėgrąžomis.
 
 Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite trintą česnaka, druską, pipirus, truputį majonezo, smulkintus krapus. Išmaišykite.
 
 Rankas suvilgykite aliejuje, formuokite iš varškės masės rutuliukus ir dėkite ant salotų. Viršų pabarstykite smulkintais krapais ir saulėgrąžomis.
   Autorius: Laura 
           INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   krapų (smulkinti) 
-   2 vienetai   obuolių 
-   1 vienetas   salierų (lapkočiai) 
-   1 sauja   saulėgrąžų (lukštentos) 
-   šiek tiek   majonezo 
-   400 gramų   varškės 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje.
 Lapkočius supjaustykite įstrižais griežinėliais, obuolius šiaudeliais ir sumaišykite su majonezu. Salotas sudėkite į lėkštę. Apibarstykite saulėgrąžomis.
 
 Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite trintą česnaka, druską, pipirus, truputį majonezo, smulkintus krapus. Išmaišykite.
 
 Rankas suvilgykite aliejuje, formuokite iš varškės masės rutuliukus ir dėkite ant salotų. Viršų pabarstykite smulkintais krapais ir saulėgrąžomis.
   Autorius: Laura 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI