Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (žirneliais)
  • 100 gramų migdolų
  • 300 gramų slyvų (džiovintos)
  • 2 vienetai svogūnų (burokiniai)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną kartu su šonkauliais supjaustyti gabalais.
    Svogūną supjaustyti šiaudeliais.
    Pipirus sutrinti.
    Mėsą, pipirus, svogūnus ir vienos citrinos sultis sumaišyti ir sudėti į puodą su įkaitintu aliejumi. Pakepinti, kol svogūnai paruduos. Pasūdyti. Įpilti verdančio vandens tiek, kad tik apsemtų mėsą. Užvirinti, ir virti ant silpnos ugnies apie 40 min.
    Migdolus patrint su peiliu, slyvas perlieti su verdančiu vandeniu. Viską sudėti į mėsos troškinį. Patroškinti 20 min. Likus 4 min. iki troškinimo pabaigos suberti cinamoną, jei reikia, galima įdėti cukraus.
    Valgyti su šviežia balta duona.

Autorius: XXX

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (žirneliais)
  • 100 gramų migdolų
  • 300 gramų slyvų (džiovintos)
  • 2 vienetai svogūnų (burokiniai)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną kartu su šonkauliais supjaustyti gabalais.
    Svogūną supjaustyti šiaudeliais.
    Pipirus sutrinti.
    Mėsą, pipirus, svogūnus ir vienos citrinos sultis sumaišyti ir sudėti į puodą su įkaitintu aliejumi. Pakepinti, kol svogūnai paruduos. Pasūdyti. Įpilti verdančio vandens tiek, kad tik apsemtų mėsą. Užvirinti, ir virti ant silpnos ugnies apie 40 min.
    Migdolus patrint su peiliu, slyvas perlieti su verdančiu vandeniu. Viską sudėti į mėsos troškinį. Patroškinti 20 min. Likus 4 min. iki troškinimo pabaigos suberti cinamoną, jei reikia, galima įdėti cukraus.
    Valgyti su šviežia balta duona.

Autorius: XXX

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų