INGREDIENTAI:
- 2 vienetai laurų lapų
 - šiek tiek pomidorų pastos
 - 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (sėklos)
 - 5 vienetai kvapiųjų pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Prieskoniai nurodyti 1 L stiklainiui. Jei gaminsite didesniuose stiklainiuose, atitinkamai jų padauginkite.
Marinatui reikės: 1 L vandens, 120 ml acto, 1,5 šaukšto druskos, 2 šaukstai cukraus.
Pomidorus su prieskoniais sudėkite į stiklainį ir užpilkite juos virtu marinatu. Stiklainius sustatykite į 80 laipsnių vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20, 3 L stiklainius 30 minučių. Po to dangtelius užsukite, apverskite stiklainius ir leiskite ataušti. 
REKLAMA
 
  
