Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai paprikų (raudona)
  • 1.5 kilogramo svogūnų
  • 0.5 litro saulėgrąžų aliejaus
  • 0.5 litro pomidorų padažo
  • 60 gramų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus nulupti, supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, į keptuvę įpilti aliejų, suberti svogūnus, pakepinti kol truputį suminkštės, dėti pomidorų padažą ir maišant pakepinti dar apie 5 minutes. Papriką supjaustyti išilgai 3 cm storio juostelėmis, suberti į didelį puodą, įdėti anksčiau paruoštus svogūnus, gerai viską išmaišyti. Puodą dėti ant ugnies, palaukti kol užvirs ir troškinti 5-10 min. Nuimti nuo ugnies, masę sudėti į pakaitintus ir sausus stiklainius, truputį uždengti dangteliais (bet neužsukti), ir kaitinti dar 30 min. Sandariai užsukti dangteliais.
    Skanaus :)

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai paprikų (raudona)
  • 1.5 kilogramo svogūnų
  • 0.5 litro saulėgrąžų aliejaus
  • 0.5 litro pomidorų padažo
  • 60 gramų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus nulupti, supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, į keptuvę įpilti aliejų, suberti svogūnus, pakepinti kol truputį suminkštės, dėti pomidorų padažą ir maišant pakepinti dar apie 5 minutes. Papriką supjaustyti išilgai 3 cm storio juostelėmis, suberti į didelį puodą, įdėti anksčiau paruoštus svogūnus, gerai viską išmaišyti. Puodą dėti ant ugnies, palaukti kol užvirs ir troškinti 5-10 min. Nuimti nuo ugnies, masę sudėti į pakaitintus ir sausus stiklainius, truputį uždengti dangteliais (bet neužsukti), ir kaitinti dar 30 min. Sandariai užsukti dangteliais.
    Skanaus :)

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų