Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų ryžių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 100 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame ryžius. Ant sviesto pakepame svogūnus, supilame 15 min. apvirtus grybus, pomidorų tyrę, prieskonius ir troškiname apie 15 min. Šį padažą sudedame ant ryžių ir papuošiame šviežiais bazilikų lapeliais. Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų ryžių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 100 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame ryžius. Ant sviesto pakepame svogūnus, supilame 15 min. apvirtus grybus, pomidorų tyrę, prieskonius ir troškiname apie 15 min. Šį padažą sudedame ant ryžių ir papuošiame šviežiais bazilikų lapeliais. Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų