Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų ryžių
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame ryžius. Ant sviesto pakepame svogūnus, supilame 15 min. apvirtus grybus, pomidorų tyrę, prieskonius ir troškiname apie 15 min. Šį padažą sudedame ant ryžių ir papuošiame šviežiais bazilikų lapeliais. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų ryžių
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame ryžius. Ant sviesto pakepame svogūnus, supilame 15 min. apvirtus grybus, pomidorų tyrę, prieskonius ir troškiname apie 15 min. Šį padažą sudedame ant ryžių ir papuošiame šviežiais bazilikų lapeliais. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą