Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas tešlos (bemielė sluoksniuota)
  • 3 vienetai obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas tešlos (bemielė sluoksniuota)
  • 3 vienetai obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti. Kiekvieną tešlos lakštą perpjauti išilgai (išeis 12juostelių). Obuolius perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti plonais griežinėliais. Užvirinti apie vieną litrą vandens, sudėti obuolių griežinėlius ir virti apie 10 min. Obuolius atsargiai išimti, atvėsinti. Kiaušinį suplakti. Cukrų sumaišyti su cinamonų. Imam vieną tešlos juostelę, sutepame kiaušinių, sudedame obuolių griežinėlius išilgai palei visą tešlos juostelę taip, kad viršutinė obuoliuku puse su odele išsikištu už tešlos(telpa kokie 5-6 griežinėliai). Apibarstome cukraus-cinamono mišinių. Sulenkiame perpus tešlos juostelę šiek tiek prispausdami obuolius. Suvyniojame ruletu ir pastatome į keksiukams kepti skirtą formą. Taip suvyniojame visas juosteles. Apibarstome likusiu cukraus-cinamono mišinių. Kepam 180°C apie 15-20 min. Atvėsusias apibarstome cukraus pudra.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų