Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/3 stiklinės alyvuogių (juodosios)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (grūsti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 3/4 stiklinės mocarelos sūrio (trintas)
  • 12 vienetų tešlos (Empanada, blyneliai)
  • 1 stiklinė sūris (Rokforo, trupintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišykite sūrius, pasmulkintas alyvuoges, graikinius riešutus, druską bei pipirus.
    Ant kiekvieno apvalaus tešlos blynelio dėkite po 0,5 šaukšto pasigaminto įdaro ir perlenkus vandeniu suvilgytais pirštais gražiai užspauskite tešlos kraštus.
    Pagamintas empanadas sudėkite ant kepimo skardos ir aptepkite plaktu kiaušiniu.
    Kepkite apie 15-20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    Skanaus!

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 1/3 stiklinės alyvuogių (juodosios)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (grūsti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 3/4 stiklinės mocarelos sūrio (trintas)
  • 12 vienetų tešlos (Empanada, blyneliai)
  • 1 stiklinė sūris (Rokforo, trupintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišykite sūrius, pasmulkintas alyvuoges, graikinius riešutus, druską bei pipirus.
    Ant kiekvieno apvalaus tešlos blynelio dėkite po 0,5 šaukšto pasigaminto įdaro ir perlenkus vandeniu suvilgytais pirštais gražiai užspauskite tešlos kraštus.
    Pagamintas empanadas sudėkite ant kepimo skardos ir aptepkite plaktu kiaušiniu.
    Kepkite apie 15-20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    Skanaus!

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų