Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 100 gramų margarino
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reikės:
6 obuolių
1 citrinos žievelės
0,5 stiklinės cukraus
100 g sviesto
brendžio
Obuolius supjaustyti į keturias dalis. Išimti seklalizdžius. Keptuveje ištirpinti sviestą, sudėti cukrų ir 3 min pakepinti. Po to sudėti obuolius, įtarkuoti citrinos, apšlakstyti brendžiu ir apie 5min pakaitinti. Masei atvėsus, iš tešlos suformuojame keptuvės dydžio apskritimą. Jį uždedam ant obuolių. Kepam orkaiteje apie 25 min. Prieš patiekiant, apverčiame. Skanus šiltas su ledais.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 100 gramų margarino
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reikės:
6 obuolių
1 citrinos žievelės
0,5 stiklinės cukraus
100 g sviesto
brendžio
Obuolius supjaustyti į keturias dalis. Išimti seklalizdžius. Keptuveje ištirpinti sviestą, sudėti cukrų ir 3 min pakepinti. Po to sudėti obuolius, įtarkuoti citrinos, apšlakstyti brendžiu ir apie 5min pakaitinti. Masei atvėsus, iš tešlos suformuojame keptuvės dydžio apskritimą. Jį uždedam ant obuolių. Kepam orkaiteje apie 25 min. Prieš patiekiant, apverčiame. Skanus šiltas su ledais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą