Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės:
    6 obuolių
    1 citrinos žievelės
    0,5 stiklinės cukraus
    100 g sviesto
    brendžio

    Obuolius supjaustyti į keturias dalis. Išimti seklalizdžius. Keptuveje ištirpinti sviestą, sudėti cukrų ir 3 min pakepinti. Po to sudėti obuolius, įtarkuoti citrinos, apšlakstyti brendžiu ir apie 5min pakaitinti. Masei atvėsus, iš tešlos suformuojame keptuvės dydžio apskritimą. Jį uždedam ant obuolių. Kepam orkaiteje apie 25 min. Prieš patiekiant, apverčiame. Skanus šiltas su ledais.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės:
    6 obuolių
    1 citrinos žievelės
    0,5 stiklinės cukraus
    100 g sviesto
    brendžio

    Obuolius supjaustyti į keturias dalis. Išimti seklalizdžius. Keptuveje ištirpinti sviestą, sudėti cukrų ir 3 min pakepinti. Po to sudėti obuolius, įtarkuoti citrinos, apšlakstyti brendžiu ir apie 5min pakaitinti. Masei atvėsus, iš tešlos suformuojame keptuvės dydžio apskritimą. Jį uždedam ant obuolių. Kepam orkaiteje apie 25 min. Prieš patiekiant, apverčiame. Skanus šiltas su ledais.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų