Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 600 gramų kopūstų
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos (džiovinti)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (šviežūs)
  • 300 gramų pupelių (šparaginės)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus ir česnakus stambiai supjaustyti.
    Svogūnų laiškus susmulkinti.
    Įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir jame patroškinti, apie 5 min, pomidorus, česnakus ir laiškus.
    Kopūstą supjaustyti kvadratiniais gabaliukais.
    Kitoje keptuvėje su dangčiu, 2 šaukštuose aliejaus, patroškinti kopūstus ir šparagines pupeles, su džiovintais pomidorais ir druska 5-7 min.
    Tada sudėti pomidorų pastą, išmaišyti, supilti stiklinę vandens ir dar patroškinti apie 20 min.
    Ištroškintus kopūstus su pupelėmis sudėti į pomidorų troškinį, išmaišyti ir dar patroškinti, uždengus, 3 min.

Autorius: Vegetarė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 600 gramų kopūstų
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos (džiovinti)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (šviežūs)
  • 300 gramų pupelių (šparaginės)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus ir česnakus stambiai supjaustyti.
    Svogūnų laiškus susmulkinti.
    Įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir jame patroškinti, apie 5 min, pomidorus, česnakus ir laiškus.
    Kopūstą supjaustyti kvadratiniais gabaliukais.
    Kitoje keptuvėje su dangčiu, 2 šaukštuose aliejaus, patroškinti kopūstus ir šparagines pupeles, su džiovintais pomidorais ir druska 5-7 min.
    Tada sudėti pomidorų pastą, išmaišyti, supilti stiklinę vandens ir dar patroškinti apie 20 min.
    Ištroškintus kopūstus su pupelėmis sudėti į pomidorų troškinį, išmaišyti ir dar patroškinti, uždengus, 3 min.

Autorius: Vegetarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų