Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 600 gramų kopūstų
- 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos (džiovinti)
- 2 vienetai pomidorų pastos (šviežūs)
- 300 gramų pupelių (šparaginės)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus ir česnakus stambiai supjaustyti.
Svogūnų laiškus susmulkinti.
Įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir jame patroškinti, apie 5 min, pomidorus, česnakus ir laiškus.
Kopūstą supjaustyti kvadratiniais gabaliukais.
Kitoje keptuvėje su dangčiu, 2 šaukštuose aliejaus, patroškinti kopūstus ir šparagines pupeles, su džiovintais pomidorais ir druska 5-7 min.
Tada sudėti pomidorų pastą, išmaišyti, supilti stiklinę vandens ir dar patroškinti apie 20 min.
Ištroškintus kopūstus su pupelėmis sudėti į pomidorų troškinį, išmaišyti ir dar patroškinti, uždengus, 3 min.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 600 gramų kopūstų
- 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos (džiovinti)
- 2 vienetai pomidorų pastos (šviežūs)
- 300 gramų pupelių (šparaginės)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus ir česnakus stambiai supjaustyti.
Svogūnų laiškus susmulkinti.
Įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir jame patroškinti, apie 5 min, pomidorus, česnakus ir laiškus.
Kopūstą supjaustyti kvadratiniais gabaliukais.
Kitoje keptuvėje su dangčiu, 2 šaukštuose aliejaus, patroškinti kopūstus ir šparagines pupeles, su džiovintais pomidorais ir druska 5-7 min.
Tada sudėti pomidorų pastą, išmaišyti, supilti stiklinę vandens ir dar patroškinti apie 20 min.
Ištroškintus kopūstus su pupelėmis sudėti į pomidorų troškinį, išmaišyti ir dar patroškinti, uždengus, 3 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą