Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 30 gramų graikinių riešutų
  • 3 valgomieji šaukštai moliūgų (piurė)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys patepimui)
  • 2 sausainių
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 2 valgomieji šaukštai uogienės (abrikosų)
  • 500 gramų tešlos (mielinė sluoksniuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš anksto paruošti piurė iš kepto moliūgo.
    Blenderyje sumalti riešutus, razinas ir sausainius. Gautą masę sumaišyti su moliūgų piurė, cinamonu ir uogiene.
    Tešlą iškočioti, supjaustyti norimo dydžio kvadratais, sudėti įdarą, patepti tešlos kraštus vandeniu ir sulipdyti kraštus.
    Sudėti pyragėlius į skardą, patepti trynio plakiniu.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15-17 min.

Autorius: Grusha

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 30 gramų graikinių riešutų
  • 3 valgomieji šaukštai moliūgų (piurė)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys patepimui)
  • 2 sausainių
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 2 valgomieji šaukštai uogienės (abrikosų)
  • 500 gramų tešlos (mielinė sluoksniuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš anksto paruošti piurė iš kepto moliūgo.
    Blenderyje sumalti riešutus, razinas ir sausainius. Gautą masę sumaišyti su moliūgų piurė, cinamonu ir uogiene.
    Tešlą iškočioti, supjaustyti norimo dydžio kvadratais, sudėti įdarą, patepti tešlos kraštus vandeniu ir sulipdyti kraštus.
    Sudėti pyragėlius į skardą, patepti trynio plakiniu.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15-17 min.

Autorius: Grusha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų