Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su cukrumi ir kakava. Dedame sviestą ir rankomis maišome, kol tešla pradeda byrėti tarp pirštų. Mušame kiaušinį ir minkome tešlą. Gerai išminkytą tešlą dedame į šaldytuvą valandai laiko.

    Tešlą iškočiojame padaliname į gabaliukus, kuriuos dedame į formeles, taip kad viduryje būtų duobutės. Uždengiame folija arba kepimo popieriumi, o į vidurį beriame žirnių.

    Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Tada nuimame foliją ir dar kepame 10 minučių. Iškepusius atvėsinti ant grotelių.

    Įdarui:
    0,75 stiklinės grietinėlės 30%
    125 g maskarponės sūrio
    100 g baltojo šokolado
    mėlynės

    Ištirpiname šokoladą vandens vonelėje ir atvėsiname. Išplakame grietinėlę iki standumo ir tada sumaišome su maskarponės sūriu. Supilame šokoladą, išmaišome. Dedame į iškeptus indelius ir apibarstome mėlynėmis.

    Skanaus.

Autorius: Olga

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su cukrumi ir kakava. Dedame sviestą ir rankomis maišome, kol tešla pradeda byrėti tarp pirštų. Mušame kiaušinį ir minkome tešlą. Gerai išminkytą tešlą dedame į šaldytuvą valandai laiko.

    Tešlą iškočiojame padaliname į gabaliukus, kuriuos dedame į formeles, taip kad viduryje būtų duobutės. Uždengiame folija arba kepimo popieriumi, o į vidurį beriame žirnių.

    Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Tada nuimame foliją ir dar kepame 10 minučių. Iškepusius atvėsinti ant grotelių.

    Įdarui:
    0,75 stiklinės grietinėlės 30%
    125 g maskarponės sūrio
    100 g baltojo šokolado
    mėlynės

    Ištirpiname šokoladą vandens vonelėje ir atvėsiname. Išplakame grietinėlę iki standumo ir tada sumaišome su maskarponės sūriu. Supilame šokoladą, išmaišome. Dedame į iškeptus indelius ir apibarstome mėlynėmis.

    Skanaus.

Autorius: Olga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų