Lašišos filė smulkiai supjaustyti. Svogūną perpjauti per pusę, vieną puselę supjaustyti smulkiai, kitą - pusžiedžiais. Sūrį sutarkuoti su stambia tarka. Smulkintą svogūną įdėti į keptuvę su įkaitintu sviestu, pakepinti, atšaldyti ir sumaišyti su lašiša ir sūriu. Sluoksniuotą tešlą iškočioti, supjaustyti norimo dydžio ir formos lakšteliais. Į lakštelių vidurį įdėti paruošto įdaro, kraštelius užlenkti, gerai suspausti, viršuje padaryti kelias įpjovas. Pyragėlius sudėti į skardą, išteptą riebalais, jų viršų patepti kiaušinio plakiniu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Iškepusius pyragėlius papuošti svogūnų pusžiedžiais.
Lašišos filė smulkiai supjaustyti. Svogūną perpjauti per pusę, vieną puselę supjaustyti smulkiai, kitą - pusžiedžiais. Sūrį sutarkuoti su stambia tarka. Smulkintą svogūną įdėti į keptuvę su įkaitintu sviestu, pakepinti, atšaldyti ir sumaišyti su lašiša ir sūriu. Sluoksniuotą tešlą iškočioti, supjaustyti norimo dydžio ir formos lakšteliais. Į lakštelių vidurį įdėti paruošto įdaro, kraštelius užlenkti, gerai suspausti, viršuje padaryti kelias įpjovas. Pyragėlius sudėti į skardą, išteptą riebalais, jų viršų patepti kiaušinio plakiniu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Iškepusius pyragėlius papuošti svogūnų pusžiedžiais.