Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 vienetas apelsinų
  • 4 vienetai tešlos (šaldyta sluoksniuota)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 vienetas apelsinų
  • 4 vienetai tešlos (šaldyta sluoksniuota)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kol tešla atšildoma, išsiverdama kriaušių ir apelsino uogienė (kriaušės supjaustmos ir apelsinas suskirstomas į skilteles, jos supjaustomos, sudedama į prikaistuvį, įpilama stiklinę vandens ir virti, kol gausys tyrelė arba kriaušės labai suminkštės). Paliekama atvėsti. Kai atvės įberti cinamoną.
  2. Tešla šiek tiek iškočiojama tiek, kad iš vieną lapelį pavyktų padalinti į 4 kvadratukus.
  3. Ant kvadratuko dedama aukštelis uogienės ir užlankstomi kraštai.
  4. Kepti 200°C temp. kaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.

    Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų