Miltai suberiami į molinį dubenį,viduryje padaroma duobutė, į ją suberiamas cukrus,druska,supilamas tirpintas sviestas,po vieną įmušami kiaušiniai. Atsargiai sumaišoma (tik viduryje) paskui po truputį supilamas pienas. Viskas sumaišoma su visais miltais ir minkoma, kol tešla pasidaro vientisa. Forma ištepama likusiu sviestu,suberiamos vyšnios, ant viršaus išverčiama tešla, kepama karštoje orkaitėje.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
750 gramų vyšnių
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
0.5 litro pieno
šiek tiek druskos
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai suberiami į molinį dubenį,viduryje padaroma duobutė, į ją suberiamas cukrus,druska,supilamas tirpintas sviestas,po vieną įmušami kiaušiniai. Atsargiai sumaišoma (tik viduryje) paskui po truputį supilamas pienas. Viskas sumaišoma su visais miltais ir minkoma, kol tešla pasidaro vientisa. Forma ištepama likusiu sviestu,suberiamos vyšnios, ant viršaus išverčiama tešla, kepama karštoje orkaitėje.