Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 200 gramų slyvų
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 200 g margarino ištrinti su 3/4 st. cukraus ir vaniliniu cukrumi, įdėti 4 trynius. Sudėti 2 šaukštus grietinės, 500 g miltų, 1 arb. š. kepimo miltelių. Užminkyti tešlą.
    Puse tešlos iškloti formą, sudėti slyvas, apibarstyti vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Kepti 30 min. Tada pyragą išimti ir ant viršaus sukrėsti su 3 š. cukraus plaktus baltymus, tada - likusią tešlą. Dar kepti apie 25 min.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 200 gramų slyvų
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 200 g margarino ištrinti su 3/4 st. cukraus ir vaniliniu cukrumi, įdėti 4 trynius. Sudėti 2 šaukštus grietinės, 500 g miltų, 1 arb. š. kepimo miltelių. Užminkyti tešlą.
    Puse tešlos iškloti formą, sudėti slyvas, apibarstyti vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Kepti 30 min. Tada pyragą išimti ir ant viršaus sukrėsti su 3 š. cukraus plaktus baltymus, tada - likusią tešlą. Dar kepti apie 25 min.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų