Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 200 gramų margarino
- 200 gramų slyvų
- 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 500 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 200 g margarino ištrinti su 3/4 st. cukraus ir vaniliniu cukrumi, įdėti 4 trynius. Sudėti 2 šaukštus grietinės, 500 g miltų, 1 arb. š. kepimo miltelių. Užminkyti tešlą.
Puse tešlos iškloti formą, sudėti slyvas, apibarstyti vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Kepti 30 min. Tada pyragą išimti ir ant viršaus sukrėsti su 3 š. cukraus plaktus baltymus, tada - likusią tešlą. Dar kepti apie 25 min.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 200 gramų margarino
- 200 gramų slyvų
- 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 500 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 200 g margarino ištrinti su 3/4 st. cukraus ir vaniliniu cukrumi, įdėti 4 trynius. Sudėti 2 šaukštus grietinės, 500 g miltų, 1 arb. š. kepimo miltelių. Užminkyti tešlą.
Puse tešlos iškloti formą, sudėti slyvas, apibarstyti vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Kepti 30 min. Tada pyragą išimti ir ant viršaus sukrėsti su 3 š. cukraus plaktus baltymus, tada - likusią tešlą. Dar kepti apie 25 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą