Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė bulvių (košė, smulkiai pjaustytos virtos bulvės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek margarino
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas silkių (pasta)
  • 5 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 750 gramų ikrų (šviežios menkės arba lydekos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ikrus nuplauti ir pamerkti 10 minučių į verdantį sūdytą vandenį. Vėliau sumaišyti su kiaušiniais, žalumynais, džiūvėsiais, įdėti citrinos sulčių, silkės pastos. Pagardinti pipirais, druska ir sudėti į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus uždėti bulvių košės, o ant jos - gabalėliais margarino. Kepti 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Valgyti su žaliomis salotomis.

Autorius: Ignė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė bulvių (košė, smulkiai pjaustytos virtos bulvės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek margarino
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas silkių (pasta)
  • 5 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 750 gramų ikrų (šviežios menkės arba lydekos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ikrus nuplauti ir pamerkti 10 minučių į verdantį sūdytą vandenį. Vėliau sumaišyti su kiaušiniais, žalumynais, džiūvėsiais, įdėti citrinos sulčių, silkės pastos. Pagardinti pipirais, druska ir sudėti į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus uždėti bulvių košės, o ant jos - gabalėliais margarino. Kepti 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Valgyti su žaliomis salotomis.

Autorius: Ignė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų