Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė bulvių (košė, smulkiai pjaustytos virtos bulvės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek margarino
- 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas silkių (pasta)
- 5 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 750 gramų ikrų (šviežios menkės arba lydekos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ikrus nuplauti ir pamerkti 10 minučių į verdantį sūdytą vandenį. Vėliau sumaišyti su kiaušiniais, žalumynais, džiūvėsiais, įdėti citrinos sulčių, silkės pastos. Pagardinti pipirais, druska ir sudėti į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus uždėti bulvių košės, o ant jos - gabalėliais margarino. Kepti 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Valgyti su žaliomis salotomis.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė bulvių (košė, smulkiai pjaustytos virtos bulvės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek margarino
- 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas silkių (pasta)
- 5 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 750 gramų ikrų (šviežios menkės arba lydekos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ikrus nuplauti ir pamerkti 10 minučių į verdantį sūdytą vandenį. Vėliau sumaišyti su kiaušiniais, žalumynais, džiūvėsiais, įdėti citrinos sulčių, silkės pastos. Pagardinti pipirais, druska ir sudėti į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus uždėti bulvių košės, o ant jos - gabalėliais margarino. Kepti 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Valgyti su žaliomis salotomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą