Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas vanilės
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė kefyro
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 250 gramų sviesto
- 1 kilogramas grybų (pakepinti aliejuje)
- 250 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą sutrinti su miltais, suberti vanilę, druską ir supilti kefyrą. Išmaišyti. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
Atvėsusią tešlą padalinti į 2 dalis ir iškočioti kepimo skardos dydžio ir formos papločius.
Vieną tešlos dalį padėti ant riebalais ir miltais išteptos skardos, ant viršaus sudėti pakepintus grybus ir pabarstyti tarkuoto sūrio. Grybų-sūrio sluoksnį uždengti antru tešlos sluoksniu. Patepti kiaušinio trynio plakiniu.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas vanilės
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė kefyro
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 250 gramų sviesto
- 1 kilogramas grybų (pakepinti aliejuje)
- 250 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą sutrinti su miltais, suberti vanilę, druską ir supilti kefyrą. Išmaišyti. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
Atvėsusią tešlą padalinti į 2 dalis ir iškočioti kepimo skardos dydžio ir formos papločius.
Vieną tešlos dalį padėti ant riebalais ir miltais išteptos skardos, ant viršaus sudėti pakepintus grybus ir pabarstyti tarkuoto sūrio. Grybų-sūrio sluoksnį uždengti antru tešlos sluoksniu. Patepti kiaušinio trynio plakiniu.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą