Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas vanilės
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 1 kilogramas grybų (pakepinti aliejuje)
  • 250 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sutrinti su miltais, suberti vanilę, druską ir supilti kefyrą. Išmaišyti. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
    Atvėsusią tešlą padalinti į 2 dalis ir iškočioti kepimo skardos dydžio ir formos papločius.
    Vieną tešlos dalį padėti ant riebalais ir miltais išteptos skardos, ant viršaus sudėti pakepintus grybus ir pabarstyti tarkuoto sūrio. Grybų-sūrio sluoksnį uždengti antru tešlos sluoksniu. Patepti kiaušinio trynio plakiniu.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas vanilės
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 1 kilogramas grybų (pakepinti aliejuje)
  • 250 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sutrinti su miltais, suberti vanilę, druską ir supilti kefyrą. Išmaišyti. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
    Atvėsusią tešlą padalinti į 2 dalis ir iškočioti kepimo skardos dydžio ir formos papločius.
    Vieną tešlos dalį padėti ant riebalais ir miltais išteptos skardos, ant viršaus sudėti pakepintus grybus ir pabarstyti tarkuoto sūrio. Grybų-sūrio sluoksnį uždengti antru tešlos sluoksniu. Patepti kiaušinio trynio plakiniu.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų