Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno
  • šiek tiek sirupo (klevų)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas ir atvėsintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 ir 1/4 stiklinės rikotos (smulkintas)
  • šiek tiek uogų (Jūsų mėgstamos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje šluotele sumaišomi miltai, kepimo milteliai ir druska.
    Dideliame dubenyje suplakami kiaušinių tryniai, sviestas, vanilės ekstraktas, rikota sūris ir pienas iki vientisos.
    Į gautą masė įmaišomas miltų mišinys.
    Vidutiniame dubenyje iki standžių putų suplakami kiaušinių baltymai, suberiamas cukrus ir viskas išplakama iki putų.
    Baltymų putėsiai įmaišomi į tešlą.
    Įkaitinama keptuvė su aliejumi ir joje iškepami blyneliai.
    Dar šilti blyneliai patiekiami su klevų sirupu ir mėgstamomis uogomis.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno
  • šiek tiek sirupo (klevų)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas ir atvėsintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 ir 1/4 stiklinės rikotos (smulkintas)
  • šiek tiek uogų (Jūsų mėgstamos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje šluotele sumaišomi miltai, kepimo milteliai ir druska.
    Dideliame dubenyje suplakami kiaušinių tryniai, sviestas, vanilės ekstraktas, rikota sūris ir pienas iki vientisos.
    Į gautą masė įmaišomas miltų mišinys.
    Vidutiniame dubenyje iki standžių putų suplakami kiaušinių baltymai, suberiamas cukrus ir viskas išplakama iki putų.
    Baltymų putėsiai įmaišomi į tešlą.
    Įkaitinama keptuvė su aliejumi ir joje iškepami blyneliai.
    Dar šilti blyneliai patiekiami su klevų sirupu ir mėgstamomis uogomis.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų