• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 300 gramų pupelių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1/3 stiklinės acto (stalo)
  • 500 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
  • 3 litrai vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2/5 stiklinės aliejaus
  • 1.5 stiklinės sultinio (jautienos)
  • 500 mililitrų kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame puode apkepinti aliejuje svogūnų žiedus, tada sudėti dešrelių gabaliukus ir dar pakepti 5 min.
    Kopūstus ir bulves supjaustyti, sudėti į puodą ir supilti sultinį, kečupą ir vandenį. Sudėti pupeles.
    Česnakus susmulkinti ir sudėti į puodą kartu su druska ir pipirais.
    Viską užvirinti ir virti 30 min.
    Tada supilti actą ir dar pavirti 1 val.
    Jei išgaravo per daug vandens, galima įpilti dar 0,5-1 l.

Autorius: Lida

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 300 gramų pupelių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1/3 stiklinės acto (stalo)
  • 500 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
  • 3 litrai vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2/5 stiklinės aliejaus
  • 1.5 stiklinės sultinio (jautienos)
  • 500 mililitrų kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame puode apkepinti aliejuje svogūnų žiedus, tada sudėti dešrelių gabaliukus ir dar pakepti 5 min.
    Kopūstus ir bulves supjaustyti, sudėti į puodą ir supilti sultinį, kečupą ir vandenį. Sudėti pupeles.
    Česnakus susmulkinti ir sudėti į puodą kartu su druska ir pipirais.
    Viską užvirinti ir virti 30 min.
    Tada supilti actą ir dar pavirti 1 val.
    Jei išgaravo per daug vandens, galima įpilti dar 0,5-1 l.

Autorius: Lida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų