Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek pomidorų pastos (kapoti, apdžiovinti)
  • 130 gramų ruginių miltų
  • 470 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų vandens (šiltas)
  • 30 gramų sviesto
  • 20 gramų mielių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (piure)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dalį vandens (apie pusė stiklinės) sumaišykite su mielėm ir palaukite kol mielės ištirps ir “suburbuliuos” paviršiuje. Tada visus ingridientus sumaišykite su miltais, ir uždengus plėvele, palaukite, kol tešla pakils dvigubai. Tada suminkykite tešlą ir dar kartą uždenkite plėvele. Palaukite kol pakils. Kepti karštoj orkaitėj (apie 200 celsijaus). Suformavus pagal nuotaiką, galima padaryti visokių juokingų įpjovų.

    Galima ruginius miltus keisti paprastais. Čia tiesiog receptas kurį dariau turėdamas ruginių miltų. Šią duoną kepa bageto formos pagaliukais.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek pomidorų pastos (kapoti, apdžiovinti)
  • 130 gramų ruginių miltų
  • 470 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų vandens (šiltas)
  • 30 gramų sviesto
  • 20 gramų mielių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (piure)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dalį vandens (apie pusė stiklinės) sumaišykite su mielėm ir palaukite kol mielės ištirps ir “suburbuliuos” paviršiuje. Tada visus ingridientus sumaišykite su miltais, ir uždengus plėvele, palaukite, kol tešla pakils dvigubai. Tada suminkykite tešlą ir dar kartą uždenkite plėvele. Palaukite kol pakils. Kepti karštoj orkaitėj (apie 200 celsijaus). Suformavus pagal nuotaiką, galima padaryti visokių juokingų įpjovų.

    Galima ruginius miltus keisti paprastais. Čia tiesiog receptas kurį dariau turėdamas ruginių miltų. Šią duoną kepa bageto formos pagaliukais.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų