• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 1.5 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite arba pjaustykite šiaudeliais, o svogūną smulkiai sukapokite.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite vištieną (apie 5-7 minutes).
    Suberkite morkas ir svogūnus ir kepinkite apie 3-5 minutes. Įmaišykite pomidorų padažą, sutrintą česnaką ir kepinkite dar 5 minutes.
    Suberkite ryžius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad virš produktų būtų 2 cm vandens. Įmaišykite prieskonių ir troškinkite, kol neliks vandens.
    Skanu ir paprasta :)

Autorius: Marta

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 1.5 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite arba pjaustykite šiaudeliais, o svogūną smulkiai sukapokite.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite vištieną (apie 5-7 minutes).
    Suberkite morkas ir svogūnus ir kepinkite apie 3-5 minutes. Įmaišykite pomidorų padažą, sutrintą česnaką ir kepinkite dar 5 minutes.
    Suberkite ryžius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad virš produktų būtų 2 cm vandens. Įmaišykite prieskonių ir troškinkite, kol neliks vandens.
    Skanu ir paprasta :)

Autorius: Marta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų