Vištieną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite arba pjaustykite šiaudeliais, o svogūną smulkiai sukapokite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite vištieną (apie 5-7 minutes). Suberkite morkas ir svogūnus ir kepinkite apie 3-5 minutes. Įmaišykite pomidorų padažą, sutrintą česnaką ir kepinkite dar 5 minutes. Suberkite ryžius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad virš produktų būtų 2 cm vandens. Įmaišykite prieskonių ir troškinkite, kol neliks vandens. Skanu ir paprasta :)
Autorius: Marta
INGREDIENTAI:
6 česnakų
1 vienetas morkų
1.5 stiklinės ryžių
1 vienetas svogūnų
300 gramų vištos filė
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite arba pjaustykite šiaudeliais, o svogūną smulkiai sukapokite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite vištieną (apie 5-7 minutes). Suberkite morkas ir svogūnus ir kepinkite apie 3-5 minutes. Įmaišykite pomidorų padažą, sutrintą česnaką ir kepinkite dar 5 minutes. Suberkite ryžius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad virš produktų būtų 2 cm vandens. Įmaišykite prieskonių ir troškinkite, kol neliks vandens. Skanu ir paprasta :)