Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (3-4)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    300 g konservuotų kelmučių
    3 šaukštai grietinėlės
    1 kiaušinis
    1 svogūnas
    2 šaukštai sviesto
    2 šaukštai smulkintų petražolių
    pagal skonį druskos
    pagal skonį maltų juodųjų pipirų

    Vandenį užvirirnkite su sviestu ir nuolat maišydama mediniu šaukštu, suberkite miltus bei druską. Tešlą nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite ir plakdama vieną po kito sumuškite kiaušinius. Į miltais pabarstytą skardą dėkite po kupiną šaukštą tešlos. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
    Įdarui, kelmučius nuvarvinkite ir apskrudinkite svieste. Suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus, pasūdykite ir kepinkite dar 5 min. Į atvėsusį įdarą supilkite su grietinėle išplaktą kiaušinį, suberkite smulkintas petražoles, pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir išmaišykite.
    Atvėsusius plikytinius perpjaukite skersai pusiau, prikrėskite įdaro, suspauskite, vėl išdėliokite skardoje ir dar pakepkite 10 min.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (3-4)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    300 g konservuotų kelmučių
    3 šaukštai grietinėlės
    1 kiaušinis
    1 svogūnas
    2 šaukštai sviesto
    2 šaukštai smulkintų petražolių
    pagal skonį druskos
    pagal skonį maltų juodųjų pipirų

    Vandenį užvirirnkite su sviestu ir nuolat maišydama mediniu šaukštu, suberkite miltus bei druską. Tešlą nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite ir plakdama vieną po kito sumuškite kiaušinius. Į miltais pabarstytą skardą dėkite po kupiną šaukštą tešlos. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
    Įdarui, kelmučius nuvarvinkite ir apskrudinkite svieste. Suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus, pasūdykite ir kepinkite dar 5 min. Į atvėsusį įdarą supilkite su grietinėle išplaktą kiaušinį, suberkite smulkintas petražoles, pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir išmaišykite.
    Atvėsusius plikytinius perpjaukite skersai pusiau, prikrėskite įdaro, suspauskite, vėl išdėliokite skardoje ir dar pakepkite 10 min.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų