REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 250 gramų pievagrybių
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 1 vienetas plekšnių (filė)
- 1 stiklinė sidro
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Plekšnės filė pabarstyti druska bei pipirais, sudėti į kepimo skardą, užpilti sidru, ištirpintu sviestu ir pakepti apie 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą filė išimti iš kepimo skardos, o kepimo skardoje likusį skystį išpilti.
Keptuvėje su šiek tiek aliejaus pakepinti susmulkintą svogūną bei supjaustytus pievagrybius.
Tuomet supilti į keptuvę grietinėlę, įberti prieskonių ir maišant pakaitinti keletą min.
Gautu padažu užpilti į švarią kepimo skardą įdėtą apkeptą plekšnės filė ir viską pakepti dar apie 5 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą filė sudėkite į lėkštę, apibarstykite petražolėmis ir patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 250 gramų pievagrybių
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 1 vienetas plekšnių (filė)
- 1 stiklinė sidro
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Plekšnės filė pabarstyti druska bei pipirais, sudėti į kepimo skardą, užpilti sidru, ištirpintu sviestu ir pakepti apie 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą filė išimti iš kepimo skardos, o kepimo skardoje likusį skystį išpilti.
Keptuvėje su šiek tiek aliejaus pakepinti susmulkintą svogūną bei supjaustytus pievagrybius.
Tuomet supilti į keptuvę grietinėlę, įberti prieskonių ir maišant pakaitinti keletą min.
Gautu padažu užpilti į švarią kepimo skardą įdėtą apkeptą plekšnės filė ir viską pakepti dar apie 5 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą filė sudėkite į lėkštę, apibarstykite petražolėmis ir patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą