Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų jautienos (nugarinė)
  • 0.5 stiklinės taukų (riebalų)
  • 2 valgomieji šaukštai kviečių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 4

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų jautienos (nugarinė)
  • 0.5 stiklinės taukų (riebalų)
  • 2 valgomieji šaukštai kviečių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa nuplaunama ir, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių.
    Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių.
  2. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
    Aš dar mėgstu šiuos mažus kepsnelius sudėti bokšteliais su keptais cukinijos gabaliukais, svogūnų žiedais bei pomidorų griežinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Svetlana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų