REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas obuolių
  • 7/10 litro baltojo vyno (sausas, vaisinis)
  • 3/4 stiklinės vandens
  • 1.5 stiklinės brendžio (Pisco)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 1 stiklinė sulčių (apelsinų, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolį, citriną, laimą ir apelsiną supjausčiau plonais griežinėliais bei skiltelėmis.
    Pirmiausia pasiruošiau laimo ir citrinos sirupą.
    Į nedidelį puodą supyliau vandenį bei cukrų ir kaitinau virš vidutinės ugnies, kol cukrus ištirpo.
    Tuomet į tą patį puodą sudėjau 2 griežinėlius citrinos bei 2 griežinėlius laimo ir palikau kambario temperatūroje, kad atvėstų.
    Atvėsusį sirupą padėjau maždaug 1 val. į šaldytuvą (taip paruoštas sirupas šaldytuve gali būti laikomas net apie 1 mėn.).
    Dideliame ąsotyje sumaišiau vyną, Pisco brendį, apelsinų sultis, atšalusį laimo ir citrinos sirupą, mėtų lapelius bei obuolio, citrinos, laimo ir apelsino griežinėlius.
    Uždengiau ir padėjau į šaldytuvą 4 val. (šaldytuve galima laikyti nuo 4 iki 24 val.).
    Patiekiau šaltą.
    Labai skanus ir gaivus gėrimas!

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas obuolių
  • 7/10 litro baltojo vyno (sausas, vaisinis)
  • 3/4 stiklinės vandens
  • 1.5 stiklinės brendžio (Pisco)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 1 stiklinė sulčių (apelsinų, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolį, citriną, laimą ir apelsiną supjausčiau plonais griežinėliais bei skiltelėmis.
    Pirmiausia pasiruošiau laimo ir citrinos sirupą.
    Į nedidelį puodą supyliau vandenį bei cukrų ir kaitinau virš vidutinės ugnies, kol cukrus ištirpo.
    Tuomet į tą patį puodą sudėjau 2 griežinėlius citrinos bei 2 griežinėlius laimo ir palikau kambario temperatūroje, kad atvėstų.
    Atvėsusį sirupą padėjau maždaug 1 val. į šaldytuvą (taip paruoštas sirupas šaldytuve gali būti laikomas net apie 1 mėn.).
    Dideliame ąsotyje sumaišiau vyną, Pisco brendį, apelsinų sultis, atšalusį laimo ir citrinos sirupą, mėtų lapelius bei obuolio, citrinos, laimo ir apelsino griežinėlius.
    Uždengiau ir padėjau į šaldytuvą 4 val. (šaldytuve galima laikyti nuo 4 iki 24 val.).
    Patiekiau šaltą.
    Labai skanus ir gaivus gėrimas!

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų