• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai maltų)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • šiek tiek paprikų (aitrioji, milteliais)
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir šiek tiek išmuškite.

    Darome marinatą:

    Sumaišyti visus kitus ingredientus (išskyrus pipirus).

    Gauta masė turi būti majonezo konsistencijos.

    Sudėti mėsą į marinatą ir palaikyti per nakt.

    Dvi valandas prieš kepimą berti pipirus.

    Kepti ant karštų žarijų.

    Skanaus :)

Autorius: Aura

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai maltų)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • šiek tiek paprikų (aitrioji, milteliais)
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir šiek tiek išmuškite.

    Darome marinatą:

    Sumaišyti visus kitus ingredientus (išskyrus pipirus).

    Gauta masė turi būti majonezo konsistencijos.

    Sudėti mėsą į marinatą ir palaikyti per nakt.

    Dvi valandas prieš kepimą berti pipirus.

    Kepti ant karštų žarijų.

    Skanaus :)

Autorius: Aura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų