Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai tešlos (Napaleono torto lakštai)
  • 5 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 500 gramų krabų lazdelių
  • 1 vienetas agurkų (vaisinis)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 200 gramų sūris (fermentinis)
  • 200 gramų mesos (kumpis, pvz. "Panevėžio filė")
  • 300 gramų majonezo
  • 1 galva česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai tešlos (Napaleono torto lakštai)
  • 5 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 500 gramų krabų lazdelių
  • 1 vienetas agurkų (vaisinis)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 200 gramų sūris (fermentinis)
  • 200 gramų mesos (kumpis, pvz. "Panevėžio filė")
  • 300 gramų majonezo
  • 1 galva česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuojame tokia tvarka:
    1 lakštas - aptepame sūrio, kiaušinio, majonezo ir česnako masės (pikantiškos mišrainės).
  2. 2 lakštas - aptepame agurko, pomidoro ir majonezo salotomis.
  3. 3 lakštas - aptepame tarkuotų krabų lazdelių ir majonezo mase.
  4. 4 lakštas - aptepame smulkinto kumpio ir majonezo mišiniu.

    Lakštų gali būti pagal norą, o taip pat ir pertepimo rūšių.

    Viršutinis lakštas aptepamas majonezu ir apibarstome smulkiai tarkuotu kiaušiniu ,o šonus puošiame krabų lazdelių trupinukais.

    SKANAUS!

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų