Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 50 gramų lazdyno reišutų
- šiek tiek petražolių
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (su grūdeliais)
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 1 kilogramas lašišų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Su blenderiu sumalti petražoles, česnaką ir svogūną su trupučiu citrinos sulčių. Į gautą masę įdėti garstyčias ir svietą.
Žuvies odoje padaryti kelias įpjovas, pačią žuvį perpjauti ir išskėsti, pasūdyti, papipirinti. Vieną pusę ištepti petražolių mase ir uždengti kita puse. Įsukti žuvį į folgą ir kepti 30 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Kumpį supjaustyti, riešutus sukapoti ir kartu apkepinti. Šiuo mišiniu apibarstyti iškeptą žuvį.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 50 gramų lazdyno reišutų
- šiek tiek petražolių
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (su grūdeliais)
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 1 kilogramas lašišų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Su blenderiu sumalti petražoles, česnaką ir svogūną su trupučiu citrinos sulčių. Į gautą masę įdėti garstyčias ir svietą.
Žuvies odoje padaryti kelias įpjovas, pačią žuvį perpjauti ir išskėsti, pasūdyti, papipirinti. Vieną pusę ištepti petražolių mase ir uždengti kita puse. Įsukti žuvį į folgą ir kepti 30 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Kumpį supjaustyti, riešutus sukapoti ir kartu apkepinti. Šiuo mišiniu apibarstyti iškeptą žuvį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą