Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 50 gramų lazdyno reišutų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių (su grūdeliais)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 1 kilogramas lašišų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Su blenderiu sumalti petražoles, česnaką ir svogūną su trupučiu citrinos sulčių. Į gautą masę įdėti garstyčias ir svietą.
    Žuvies odoje padaryti kelias įpjovas, pačią žuvį perpjauti ir išskėsti, pasūdyti, papipirinti. Vieną pusę ištepti petražolių mase ir uždengti kita puse. Įsukti žuvį į folgą ir kepti 30 min. 200 laipsnių orkaitėje.
    Kumpį supjaustyti, riešutus sukapoti ir kartu apkepinti. Šiuo mišiniu apibarstyti iškeptą žuvį.

Autorius: Eleonora

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 50 gramų lazdyno reišutų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių (su grūdeliais)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 1 kilogramas lašišų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Su blenderiu sumalti petražoles, česnaką ir svogūną su trupučiu citrinos sulčių. Į gautą masę įdėti garstyčias ir svietą.
    Žuvies odoje padaryti kelias įpjovas, pačią žuvį perpjauti ir išskėsti, pasūdyti, papipirinti. Vieną pusę ištepti petražolių mase ir uždengti kita puse. Įsukti žuvį į folgą ir kepti 30 min. 200 laipsnių orkaitėje.
    Kumpį supjaustyti, riešutus sukapoti ir kartu apkepinti. Šiuo mišiniu apibarstyti iškeptą žuvį.

Autorius: Eleonora

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų